Barnehager holder stengt frem til 13. april!

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april.

Dette er sikkert kjent for alle, men det kom som sagt frem da statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie tirsdag ettermiddag kl. 16:00 holdt en pressekonferanse om korona-pandemien.

Tiltakene kan bli ytterligere forlenget. Regjeringen vil foreta en ny vurdering av situasjonen i løpet av påskeuken.

- barnehager og skoleeiere skal fremdeles sørge for å gi et tilbud til utsatte barn og unge og barn av foreldre med kritiske samfunnsfunksjoner.

Vi ønsker dere alle en best mulig hverdag - vi forstår at det til tider kan føles tøft, men det er viktig at vi alle støtter og følger regjeringens videreføring av tiltak. Da vil den normale hverdagen bli en realitet raskere.

PS! Alle avdelinger oppretter en avdelingsprofil på Facebook (lukket gruppe) slik at avdelingene kan opprettholde kontakt med barna og dere som foreldre. Her kommer det litt bilder og filmer for barna i tiden fremover. Avdelingene har per i dag tatt kontakt med alle foreldre og dette ønsker vi å videreføre i perioden fremover.

Ta kontakt hvis du lurer på noe!

Ta vare på flokken din!

Kjetil