Fotballturnering for førskolegruppa

Etter noen felles treninger på våren har førskoleklubbene fra Maurtua og Espira Dvergsnes igjen gjennomført fotballturnering (onsdag 18. juni) på kunstgressbanen på Odderhei. Innsatsen er alltid bra og gleden ved å delta er større enn fokuset på antall mål og fotballregler...

Førskolegjengen fra Blåbær, Tyttebær og Bjørnebær deltok på fotballturneringen og innsatsen var på topp fra første spark. Det er ekstra hyggelig at noen ivrige foreldre kommer for å se og lage litt stemning. Noen kvister fra trær i nærheten og vips, så har man "duske-mammaèr"... Takk for innsatsen!

I tillegg til fotball ble det grilling og premie på alle barn.

Her er noen av barna fra Tyttebær og Bjørnebær etter premieutdelingen.

PS! Dagens mål ble scoret av Julian på Blåbær. Som keeper fikk han kjempetreff fra eget mål. Ballen fikk en perfekt bue som snek seg inn i målet til Espira. En kjempescoring!!