Foreldrekveld? Ja takk!

Daglig leder er VELDIG fornøyd med oppmøte og innholdet på foreldrekvelden i Maurtua.

Egil Launes brukte egne erfaringer og opplevelser i sitt fremlegg og får etter hvert mange gode spørsmål fra engasjerte foreldre. Tilbakemeldingene på foreldrekvelden har vært mange og positive.

En tilbakemelding fra en mor var:

Det ble mange gode innspill og spørsmål fra foreldre - dette gjør kvelden nyttig for oss alle med små barn.

Foreldrerollen tolkes på mange måter, så det er godt å få noen direkte tilbakemeldinger på hva som er viktig å tenke gjennom som moderne foreldre (mor og far) for å få en riktig tilknytning til sine barn. Samtidig fikk de fremmøte tilbakemeldinger på hva som fungerer best ift oppdragelse.

Takk til Gro Helen Amundrød og Bente Tandberg Myhrstad (tidligere SU-medlemmer) for godt initiativ til foreldrekveld i barnehagen - dette kan vi helt klart gjøre igjen.

Takk for oppmøte!