HELMAKS EGON

Blåbær og Tyttebær var tir. 28. april på tur til byen og restauranten Egon. Det var helmaks!

De to store avdelingene ble hentet med buss og bare det er faktisk stor stas for veldig mange. Når vi kom til byen parkerte bussen med SlottsQuartalet - etter det gikk turen videre i små grupper opp Markens og inn på Egon.

WooooW, sa barna når de kom ned til vårt private område i restauranten.

Bordene var dekket og alle plassene hadde en gassballong, juiceboks og en artig overraskelsespose med blant annet tegnesaker og refleksvest.

Etter at barna hadde tegnet litt kom det pizza på løpende bånd til både store og små!

Etter maten ble det pinne-is til de som ønsket det...

Vi er veldig glade for at vi takket ja til invitasjonen fra Egon. Dette ble en ny type tur hvor fokuset var å hygge seg sammen - de to store avdelingene. I tillegg fikk vi gode svar på hvordan vi skal arrangere fremtidige store utflukter. Hele opplegget var godt planlagt og tilrettelagt, så vi vil helt til slutt bare takke Egon for en fin opplevelse og ønske dem en riktig god sommer.