Sommeravslutning for Maurtua.

Tradisjonen tro samlet vi Maurtuafamilien på Dvergsnestangen Feriesenter (Hagekroa).

Torsdag 1. juni kl. 17.00 ble det igjen gjennomført en fin sommeravslutning for barn, foreldre og ansatte. Dvergsnestangen feriesenter var stedet og været var igjen strålende.

Det er alltid litt vemodig å sende førskolegruppa videre til skolen, men vi er igjen stolte og sikre på at denne unike og flotte gjengen er klar for veien videre. De kommer selvsagt til å bli savnet.

Hvert enkelt barn setter spor her hos oss og vi er takknemlig for tiden vi fikk sammen med de.

NB! Årets ærespris ble i år utdelt for første gang og det var Kjell Gunnar Knutsen som fikk denne prisen. Det er meget fortjent etter en årrekke som primus motor på mange sentrale prosjekter for barnehagen ift utvikling av det fysiske miljøet.

Til slutt vil jeg takke alle ansatte for et spennende, lærerikt og artig barnehageår. Dere er en fantastisk gjeng og dere fortjener virkelig en riktig god sommerferie etter hvert.

Til dere som er ferdig med barnehageperioden og skal videre på nye stier: ha en flott sommer, takk for samarbeidet og lykke til videre.

Til dere som kommer tilbake etter sommeren: vi ønsker dere en fin sommer, ta vare på de utrolig barna og nyt ferien på best mulig måte før vi igjen får låne dem.

GOD SOMMER!