Høstfest 24. oktober 2017

Takk for oppmøte og støtte til vårt prosjekt i samarbeid med Astrid Hareide. Årets høstfest ble nok en gang vellykket på alle måter.

St. Monica barnehagen

Vi støttet igjen prosjektet ved Pumwanislummen i Nairobi (Kenya). Vi har i samarbeid med Astrid Hareide gitt støtte til en barnehage (St. Monica) som drives i et av de verste slumområdene i Kenya. Det viktigste ved årets høstfest var å få nok penger til måltidspakker for barna i barnehagen. Det vil si et grøtmåltid 5 dager i uken slik at barna får et fast måltid hver dag de er i barnehagen.

Inntektene i år kom på ca. 12.000,- og det er vi veldig fornøyde med.

Astrid og Kjetil informerer litt før koret fremførte et par sanger.

Julegaver

Astrid Hareide kan stolt fortelle at hun nå kan kjøpe sko til alle de 46 barna i barnehagen og hun har også penger til å kjøpe sko til de barna som starter opp i januar 2018. Hun takker store og små i Maurtua for flott arrangement og vilje til å gi.

Vi er langt på vei til å få dekket måltidspakken for barnehagen, så dette blir en god og nødvendig støtte for St. Monica og de barna som trenger hjelp i slummen av Nairobi.

En ekstra stor takk til barna for masse flott kunst o.l og nydelig konsert av koret - vi håper og tror dere hadde det fint sammen med oss.

Høsthilsen fra Maurtua