Ringen er sluttet!

Ny daglig leder på plass ved rattet.

Styret ved Maurtua barnehage SA har funnet sin nye daglige leder. Valget falt på Terje Taxerås og han tiltrer rollen fra 9. august 2021. Terje kommer fra rollen som Fagleder ved Øvre Slettheia barnehage.

Terje har faktisk jobbet i Maurtua før, så han kjenner godt til barnehagens driftsform, samt egenart.
Terje sluttet som daglig leder høsten 2005 da han flyttet med familien til Oslo. Da hadde han hatt rollen som daglig leder i Maurtua i 8 år.

Terje har vært i sektoren i mange år og vil gi Maurtua en trygg utvikling i årene som kommer. Klart det var litt rart at mannen som var med på å ansette meg som daglig leder kikket på jobbmarkedet når vi utlyste stillingen. Nå er på en måte ringen sluttet ja, sier Kjetil med et smil. Han var den klart beste kandidaten og jeg føler med lettet og glad på barnehagens vegne, legger Kjetil til.

Terje kommenterer at det føltes veldig riktig og at han kun har gode minner fra sin tid i Maurtua. Barnehagen har et godt rykte og det vil han gjøre sitt beste med å videreutvikle sammen med de fantastiske ansatte som jobber i Maurtua.

God sommer!