Søk om opphold på Stine Sofie Senteret på 1-2-3🧡

Søk om opphold på 1 - 2 - 3!

Stine Sofie Senteret er Norges eneste kurs- og mestringssenter for barn og unge som har vært utsatt for vold i nære relasjoner, omsorgssvikt eller seksuelle overgrep. Hit kommer de med sine trygge voksne, og får en uke med lek, læring og mestring.

Opphold og reise er gratis for både barn og voksne – og som fagperson i helsevesenet kan du hjelpe familier med å få en etterlengtet pause fra hverdagen og hjelp på veien videre etter det vonde. 

Les mer om Stine Sofie Senteret her.

 

1. Familien søker

Det første som gjøres er at familien fyller ut vårt digitale søknadsskjema. Her oppgir man relevant informasjon om barnet/barna som er utsatt og de trygge voksne, samt besvarer noen spørsmål. 

Når søknaden er sendt får familien en lenke til et digitalt skjema som skal fylles ut av deg som fagperson.

2. Du svarer på spørsmål
Fagpersonen som kjenner familien får tilsendt lenken fra familien, og besvarer spørsmålene. Dette er spørsmål som dreier seg om barnets historie, hvilke tiltak som er gjort og annen relevant informasjon. 

3. Vi tar kontakt
Nå har vi informasjonen vi trenger for å kunne behandle søknaden og innvilge oppholdet. Vi kontakter familien og finner en passende uke for opphold. 

Vi bestiller reisen. Deretter er det bare for barn og voksne å se frem til en uke med gode opplevelser og ny kunnskap, i møte med andre som har liknende erfaringer. 

Søk om opphold her

Takk for at du hjelper sårbare barn med å finne veien til Stine Sofie Senteret

Henvisere til Stine Sofie Senteret kan være alt fra ansatte innen barnvernet, BUP, og krisesenter til leger, advokater og helsesykepleiere. Felles for dem alle er at de kjenner familiens historie. 

Les mer her.

Lurer du på noe eller ønsker du å lære mer?
Ta kontakt dersom du ønsker at vi skal besøke din arbeidsplass for å informere om tilbudet ved Stine Sofie Senteret. Det er også mulig å hospitere hos oss en uke, slik at man får et unikt innblikk i hva som skjer i løpet av et ukesopphold. 

Kontakt oss gjerne!
Send e-post til post@stinesofiesenteret.no eller ring 37 29 40 90.

Vennlig hilsen oss i Stine Sofies Stiftelse