Samarbeidsutvalg (SU) og foreldreråd (FAU)

FAU består av foreldre/foresatte til barn i barnehagen. FAU skal fremme samarbeid mellom hjem og barnehage. FAU velger 2 representanter for ett år av gangen. Valget avholdes på høstens foreldremøte. SU skal ha 4 medlemmer, 2 foreldrerådsrepresentanter og 2 representanter fra de ansatte i barnehagen.

SU skal forelegges saker og har rett til å uttale seg i saker som er av viktighet for barnehagens innhold, virksomhet og forholdet til foreldrene. Det skal ha informasjon om budsjett og regnskap. Saker som gjelder ansettelser, opptak av barn og lignende skal ikke behandles av SU. SU skal få seg forelagt og gokjenne årsplan og tilsynsrapporter. Foreldrerådet med SU har ansvar for sommerfest-arrangementet.

Fra foreldregruppen 2021/2022:

Hellen E Mosvold Pedersen (mor til Jenny og Theodor)

hellenelisabeth@gmail.com

Benedicte gumpen Kvevik (mor til Elena og Samuel)

benedictegumpen@msn.com

Fra de ansatte:

Hanne Kari H Zaal (Bjørnebær)

Anne Gerd Fossheim (Rognebær)

Terje Taxerås (daglig leder)