Samarbeidsutvalg (SU) og foreldreråd

Foreldrerådet består av foreldre/foresatte til barn i barnehagen. Foreldrerådet skal fremme samarbeid mellom hjem og barnehage. Foreldrerådet velger 2 representanter for ett år av gangen. Valget avholdes på høstens foreldremøte. Disse representantene sitter i barnehagens samarbeidsutvalg. SU skal ha 4 medlemmer, 2 foreldrerådsrepresentanter og 2 representanter fra de ansatte i barnehagen. For mer informasjon om foreldreråd og SU, se barnehagens vedtekter i linken nedenfor.

SU skal forelegges saker og har rett til å uttale seg i saker som er av viktighet for barnehagens innhold, virksomhet og forholdet til foreldrene. Det skal ha informasjon om budsjett og regnskap. Saker som gjelder ansettelser, opptak av barn og lignende skal ikke behandles av SU. SU skal få seg forelagt og gokjenne årsplan og tilsynsrapporter. Foreldrerådet med SU har ansvar for sommerfest-arrangementet.

1.2.2022. vedtekter

Hvordan skape et trygt og godt barnehagemiljø?

2022/2023:

Foreldregruppa:

Lindy K. Taraldsen Berge, foresatt, Malene avd. Tyttebær, medlem

lindy_taraldsen@hotmail.com 952 61 477

Bjarne Tjønnhaug, foresatt, Sara avd. Rognebær, medlem

bjarne.tjonnhaug@gmail.com 358 89 812

Cathrine Tangstad, foresatt, Alfred avd. Blåbæ, vara

cathrine.tangstad@gmail.com 988 08 479

Hellen E Mosvold Pedersen, foresatt, Theodor avd. Bjørnebær, vara

hellenelisabeth@gmail.com 916 41 916

De ansatte:

Merete Hurvenes, medlem, avd. Blåbær